Maalämpöpalvelut yksityisille

Säästä maalämmön avulla jopa 75 % lämmityskustannuksissa!

Halvin hinta ei aina takaa parasta ratkaisua. Kiinnitä sen sijaan huomiota kohteen oikeaan mitoitukseen.

 

Haluatko jättää palautetta meille toiminnastamme tai sivuistamme?

Maalämpö on ekologinen ja edullinen energiaratkaisu, jonka avulla säästät jopa 75 % kotisi lämmityskustannuksissa. Tämän lisäksi kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetyn työn kustannuksista on mahdollista saada kotitalousvähennystä – pariskunnalle jopa 4800 euroa.

Käytössämme on nykyaikainen porauskalusto, jonka avulla lämpökaivojen poraus onnistuu vaivattomasti pienemmilläkin tonteilla.

Maalämpö on maaperän tai veden massaan varastoitunutta lämpöenergiaa. Maalämpöjärjestelmällä tuota lämpöenergiaa voidaan käyttää rakennusten ja käyttöveden lämmittämiseen. Mitä suurempi rakennus ja lämmöntarve, sitä kannattavampi maalämpöjärjestelmä on.

Porauksiemme myynti jälleenmyyjiemme kautta => suoraan kuluttajalle poraamme vain poikkeustapauksissa joita on mm.maapiiristä siirtyminen porakaivoon,maalämpöpumpun sisältyminen talopakettiin,jossa jälleenmyyjämme ei ole myyjänä.

- mikäli kohteelle tulee tilauksen jälkeen jälleenmyyjämme urakoitsijaksi, laskumme kiertää jälleenmyyjämme kautta.

Kauttamme saatte lämpökaivojen porauksen, lämmönkeruuputkistojen asennuksen ja täytön, ja tarvittaessa myös kokonaispakettina sisältäen vaakavedot sekä läpivientireiät.

Myös talviporaus ja vaakaveto jälkitoimituksena keväällä tai kesällä onnistuu,kysy myös tätä vaihtoehtoa jälleenmyyjältämme. Kysy lisää oheisella lomakkeella tai soittamalla, niin laitetaan lämmityskustannuksesi kuriin!

Jälleenmyyjät sivustolta– löydät alueittain yhteistyökumppanimme,voit lähettää sivuiltamme suoraan yhteydenottopyynnön heille.

Mitä on maalämpö?

Maalämpö on maaperän tai veden massaan varastoitunutta lämpöenergiaa. Maalämpöjärjestelmällä tuota lämpöenergiaa voidaan käyttää rakennusten ja käyttöveden lämmittämiseen. Mitä suurempi rakennus ja lämmöntarve, sitä kannattavampi maalämpöjärjestelmä on.

Jälleenmyyjiltämme helposti koko paketti

Kauttamme saatte lämpökaivojen porauksen, lämmönkeruuputkistojen asennuksen ja täytön, tarvittaessa myös kokonaispakettina sisältäen vaakavedot ja läpivientireiät. Kysy lisää yhteydenottolomakkeella tai soittamalla, niin laitetaan lämmityskustannuksesi kuriin!

Kun suunnittelet talosi lämmitysjärjestelmän vaihtoa, ota yhteyttä oman kuntasi rakennusvalvontaan.

Poraustyö on kotitalousvähennyskelpoista saneerauskohteessa

Vuonna 2019 kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 euroa. Puolisot voivat saada kotitalousvähennystä yhteensä 4 800 euroa. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa

Kotitalousvähennys tehdään verosta, eli jos vähennystä saa 1 500 euroa, tarvitsee vuoden aikana maksaa 1 500 euroa vähemmän veroa kuin ilman kotitalousvähennystä. Jos vähennyksen on vaatinut vasta veroilmoituksella, vaikuttaa määrä suoraan verotuksen lopputulokseen 1 500 euron verran. (Useimmat muut vähennykset tehdään ansiotulosta, jolloin vaikutus on vähäisempi.)

Kotitalousvähennyksen laskeminen riippuu siitä, oletko maksanut työstä palkkaa työntekijälle vai korvauksen yritykselle laskua vastaan. Jos ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 50 % arvonlisäverollisesta työkorvauksesta. Jos palkkaat henkilön työsuhteeseen, saat vähentää 15 % maksamastasi palkasta sekä palkkaan liittyvät työnantajan sivukulut.

  • Jälleenmyyjältämme on mahdollista tilata myös pelkkä poraus, mikäli heillä ei ole mieleistä pumppumallia myytävänä
  • Lämmitystavan vaihto vaatii rakennusluvan (saneerauskohteessa toimenpidelupa).

 

LÄMPÖKAIVON SUOSITELTAVAT MINIMIETÄISYYDET ERI KOHTEISTA

Sopivat etäisyydet voivat vaihdella kaltevuuskulmasta, pohjaveden virtausolosuhteista ja maaperästä riippuen.

KYSY NEUVOA ILMAISEKSI

Kysy asiantuntijaltamme porausratkaisusta sekä maalämmön hyödyistä. Voit jättää viestin tai soittaa suoraan!

Soita _050 323 0143

Lähetä viesti >

maalampojarjestelma.png

MITÄ MEILLÄ TAPAHTUU?

01.09

Avoimia työpaikkoja

LUE JUTTU >
13.07

Poraukset syksylle 2021

LUE JUTTU >
23.06

Kotisivumme uudistuvat syksyllä 2021

LUE JUTTU >