Maalämpöpalvelut yrityksille

Meitä kiitellään siitä, että pysymme lupaamissamme aikatauluissa sekä siististä työnjäljestä ja tiedottamisesta asiakkaille.

Emme veloita siirto-tai ennakkomaksuja, olemme luotettavimpia porausyrittäjiä markkinoilla.Yrityksellämme on Poratek sertifikaatti porauksille ja henkilöstön koulutuksille,kaikilla porareillamme on ammattipätevyys porauksien tekoon.

Kauttamme saat poraukset halk.110- 115 mm sekä Poratekin säännöksien mukaan isommalla reikäkoolla halk. 140 mm, jota yleisimmin käytetään vesikaivoporauksessa,2018 aloitimme myös välikoon 125mm-127mm jota käytetään,kun kaivot putkitetaan 50mm kollektorilla.

vy_leppavirta_2015_netti_140x350px (1).png      SPTPRT0317102409580.jpg

Käytössämme on nykyaikainen porauskalusto, jonka meluhaitta on vähäinen.

Poraaminen onnistuu kätevästi pienilläkin tonteilla eikä teloilla kulkevasta poravaunustamme jää juuri jälkiä. Rakennus voidaan suojata tarvittaessa suojapeitteellä ja porauspöly voidaan johtaa suoraan jätekonttiin.

 • Etsimme uusia LVI-liikkeita maalämpöprojekteihin koko Suomen alueelta,päätoimialueemme on Pohjois- ja Etelä-Savo sekä -Karjala
 • Teemme yhteistyötä myös muiden porausyrittäjien kanssa, näin voimme vastata myös tarjouksista isoissa kohteissa.
 • Meillä on kolme omaa porausyksikköä,kahdella poraamme täyspäiväisesti ja kolmannella puretaan ruuhkahuippuja,kalustoamme on päivitetty 2017, 35 bar kompuroilla
 • Tilauksia voi ostaa 3:lla eri tyylillä
  1. pystyputkistus, ei sisällä vaakavetoja
  2. pysty + liittäminen valmiisiin vaakaputkiin, sis.karkea loppupeitto
  3. vaakavedettynä tekniseen tilaan asti
 • Kaikki poraamamme kaivot ovat pintavesieristettyjä muoviputkella ja turpoavalla nauhalla tai betonointi
 • Teemme tarvittaessa kenttäsuunnitelmia esim. rivitalokohteille porauksien osalta.
 • Teemme tarvittaessa suojaukset sekä suojaamme ajoreitit esim. nurmikon yliajo, mikäli se on tarpeen suojata suojalevyillä ( ilmoitettava ennakkoon)
 • Olemme Poratekin jäsenyritys sekä kouluttautuneet ja saaneet porauksiin sertifioinnin, koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti.
 • Vuosittain poraamme 350-500 kpl lämpökaivoja,kokemusta löytyy jo yli 1500 kaivon porauksista sekä Tj:mme on ollut alalla yli 10 v
 • Kysy kauttamme maalämpö – ja vesikaivoporauksiin asennustarvikkeita!
 • Porauksiemme myynti jälleenmyyjiemme kautta,suoraan kuluttajalle poraamme vain poikkeustapauksissa joita on mm. maapiiristä siirtyminen porakaivoon,maalämpöpumpun sisältyminen talopakettiin,jossa jälleenmyyjämme ei ole myyjänä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mikäli haluat luotettavaa poraustoimintaa ja nukkua yösi rauhassa,ota yhteyttä meihin!

Soita _ 050 323 0143

Lähetä viesti >

 

 

maalampojarjestelma.png

MITÄ MEILLÄ TAPAHTUU?

12.07

Mitä porauksessa on hyvä huomioida ennen porausta?

LUE JUTTU >
12.07

Poravaunu Comacchio Geo-600

LUE JUTTU >
28.06

Porausreitit Kesä-Syksy 2019

LUE JUTTU >