Blogi

Kokoamme kattavaa tietopankkia poraamiseen ja muuhun alaan liittyvään tietouteen.

Onko sinulla aihe mielessä mitä olisi hyvä käsitellä? Ota rohkeasti yhteyttä ja ehdota, kysy tai anna palautetta.

Mainosvideot ja brändäys

Julkaistu 5. joulukuuta 2023

Mainonta.. se tärkeä yrityksien markkinointikanava, jota ei saisi unohtaa mutta jostain syystä se markkinointi on juurikin se helpoin ja usein unohtuva asia kiireen keskellä tai työrintaman hiljentyessä.
Oletko huomannut meidän mainonnassa eroavaisuutta muihin alalla työskenteleviin yrityksiin? Toinen tykkää ja toinen ei. Brändäyksen aloitimme jo vuonna 2019, jossa tarkoituksena on siis nostaa yrityksemme tunnettavuuttta ja tunnistamista väreistä ja logosta. Vuosien varrella olemme kokeilleetkin monenmoista näkyvyyttä jääkiekko joukkueesta ampumahiihtoon ja pieniin koululaisiin, joille jaoimme vuosia sitten heijastin logolla olevia pipoja.
Tässä kirjoituksessa voisimme vähän käydä ennakkoon meidän markkinointi videoitamme, joita olemme ladanneet Youtube kanavallemme.

Mistä video 1 kertoo?

https://youtu.be/XVGtAEVmI_Y?feature=shared

Vuosi oli 2005, kun asuimme omakotitalossa, jossa oli öljylämmitys muuttunut öljy- puukattila lämmitykseksi. Reissuun lähtiessä laitoimme aina öljylämmityksen päälle.
Siitä, että mikä murphyn kirous- se sitten aina olikin, lämmitysjärjestelmä ei toiminut koskaan, kun lähdimme reissuun ja palasimme takaisin. Monesti tarkistimme, että öljyä on säiliössä mutta mittarihan ei tietysti toiminutkaan oikein ja öljy loppui. Huoltoja teetätettiin polttimolle, että toiminta pysyy hyvänä ja öljy palaa hyvin! Siitäkin huolimatta se ei vaan toiminut, kun ei oltu itse kotona. Video kertoo meidän perhereissusta, kun lähdimme lomalle perheen kesken ja kyseessä oli talvi, jolloin pakkanen nousi kovemmaksi ja meillä oli ikkunaremontti menossa, jossa osa ikkunaruuduista oli kitattavana eli lämmöneristyskään ei ollut ajankohtaan nähden parhaimmillaan.

Ajoimme autolla pihaan ja näimme talon ulkoseinässä punaista tiiliseinää vasten mustaa juottia kohti kattoa, joka oli tullut pannuhuoneen korvausilmaventtilistä ulos.Mitä ihmettä täällä on nyt sattunut?
Sisälle astuessamme huomasimme,että sisäilma oli kylmä.. sisällä oli lämmintä + 8C. Sanoimme lapsille, että mennään sisälle ja jätetään ulkovaatteet vielä päälle. Tässä vaiheessa avasimme pannuhuoneen oven ja näky oli järkyttävä! Tila oli ihan musta noesta ja seiniä ei erottanut katosta. Öljypoltin oli mennyt jonkinlaiseen häiriötilaan savuuttanut koko tilan ihan mustaksi ja onneksi tilassa oli palo-ovi, ei savu ollut tullut asunnon puolelle mutta mennyt korvausilmakanavaa pitkin ulos... Muutama kirosana siinä kävi mielessä, mikä on semmoinen lämmitysjärjestelmä joka toimisi, kun on reissussa? Alkaa öljylämmitys olla v*tu**s käyrän ylimmässä päässä vaikka muuten onkin toiminut ongelmitta ja puulämmitys on ollut hyvä lisä poltaa kaikki muu ylimääräinen palava jäte. Seuraavana kesänä tilasimme meille maalämmön,  joka olikin ensi kosketus tähän lämmitysjärjestelmään.

Tässä vaiheessa ei ollut harmaista hajuakaan, että 6 vuoden päästä olisimme mahdollisesti itse myymässä maalämpöporauksia.