Ajankohtaista

PT Energia Poraus Oy:n tiedotteet

22.11.2023

JOULUTARJOUS Ilmanvaihtolaitteet Mobair2023S sekä LOSSNAY VL 50 - 100

JOULUTARJOUS Ilmanvaihtolaitteet Mobair2023S sekä LOSSNAY VL 50 - 100

Oletko tottunut kotonasi huonoon ilmanlaatuun?

Kaikissa asunnoissa täytyy olla ilmanvaihto, jotta huoneilma pysyy raikkaana ja terveellisenä. Usein kuitenkin ulkoa tuleva korvausilma tulee ikkunanraoista tai korvausilmaventtiileistä, joissa ei ole kunnon suodatusta eikä lämmitystä.
Tällöin ongelmaksi muodostuu vedon tunne talvella ja ulkoa tuleva pöly.
Talon rakenteiden raosta vuotava ilma ei ole puhdasta korvausilmaa.Se voi tuoda sisäilmaan haitallisia aineita rakennusmateriaaleista, varsinkin jos niissä on vaurioita.

Mikäli kotonasi täytyy avata ikkunaa hapen saannin takia, ilmanvaihto ei riitä pitämään huoneilmaa raikkaana.

Mobair2030S ulkoa tuleva kylmä ilma lämpenee lähelle katonrajaa asennettavssa laitteessa lämpimän ilman avulla. Yhden watin tehoinen puhallin aikaansaa huoneilman ja ulkoa tulevan ilman sekoittumisen, joten energiankulutus on alhainen.Laitteisto voidaan usein asentaa jo olemassa olevan korvausventiilin paikalle.
LAITTEEN HINTA 199 € ( OVH 229€)

MOBAIR2030SMitsubishi Electric Lossnay VL 100 mini ilmanvaihtolaite on lämmön talteenotolla varustettu huonekohtainen ilmanvaihtolaite, joka on tarkoitettu asennettavaksi olohuoneisiin tai muun isomman tilan ilmanvaihtoon (80m2) LAITTEEN HINTA 469 € 
Mitsubishi Electric Lossnay VL 50 mini ilmanvaihtolaite on lämmön talteenotolla varustettu huonekohtainen ilmanvaihtolaite, joka on tarkoitettu asennettavaksi pienempiin tiloihin tai makuuhuoneeseen (40m2) LAITTEEN HINTA 429 €